ΠΡΑΚΤΙΚΟ 106

 

Σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα Ελλάδος 22:00  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνεδρίαση με τον σύνδεσμο Zoom Meeting  μετά την 47/11-09-2024 πρόσκληση του Προέδρου με τα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.  Συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρο. κ. Νικόλαος Μαύρος, ο Β΄ Αντιπρ. κ. Παρασκευάς Σωτηρόπουλος, η εκπρόσωπος της Ευρώπης κ. Δώρα Γιαννίτση, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Λούτος και τα μέλη κ. Έφη Μπούνα και κ. Φώτιος Μαρκόπουλος και αποφάσισαν τα ακόλουθα:

  1. Εγκρίνεται η δαπάνη των 140 ευρώ για κάθε μία προβολή των ταινιών του Μπάμπη Τσόκα « Βίος και πολιτεία του Αληθινού Γιώργη Ζορμπά» και της  «Δικής μας Μαρίας Κάλλας» με το Σύλλογος μας Καρυών στις 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καρυών Δήμου Τριφυλίας. Με το Σύλλογο «Ναυαρίνο» στην Πύλο  στις 23 Αυγούστου και το Σύλλογο Ξηροκαμπιτών στις 25 Αυγούστου στον Ξηρόκαμπο της Κυπαρισσία με συνολική δαπάνη 140 Χ 3= 420,00 ευρώ.
  2. Να δημοσιοποιήσουμε την πραγματοποίηση του Ανταμώματος των Απανταχού Μεσσηνίων που πραγματοποιήσαμε στις 27 Αυγούστου στο Κέντρο «ΕΣΠΕΡΙΑ» στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή των 120 Μεσσηνίων.
  3. Εγκρίνεται επικαιροποιημένη η δαπάνη για το  Μουσείο της Μαρίας Κάλλας, στην Καλαμάτα,  με την προϋπόθεση στις 5 Κυλιόμενες Επικλινείς Βιτρίνες και   στα τρία (3) σταθερά Εκθεσιακά Τραπέζια να επικολληθεί ο λογότυπος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με το ποσό των 1.900,0 ευρώ.
  4. Να υποστηρίξουμε την Πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Μπάμπη Τσόκα «ΘΥΣΙΑ», που θα γίνει στην Πρέβεζα στις 28 Σεπτεμβρίου, στην οποία παίζουν αρκετά μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας και Μεσσήνιοι πρωταγωνιστές με το ποσό των 1.000 ευρώ για αγορά δώρων και κάλυψη  άλλων εξόδων στην Πρεμιέρα της Πρέβεζας. Επίσης να αναλάβει η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία  τη διανομή της ταινίας αυτής και την αποστολή της σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
  5. Εξουσιοδοτούμε τον  Ταμία κ. Παναγιώτη Λούτο να πραγματοποιήσει ανάληψη από το λογαριασμό της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στην ΕΤΕ με IBAN GR 601102200000022029702606 του ποσού των 3.320,00 ευρώ για την κάλυψη των  δαπανών των ανωτέρω αποφάσεων μας.

Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το Πρακτικό, στάλθηκε ηλεκτρονικά στα μέλη, επιβεβαιώθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως.

 

Ο Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ       Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΣ       ΠΑΡ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ                   ΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              Ο ΤΑΜΙΑΣ   Η ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             ΤΟ ΜΕΛΟΣ

 

ΠΑΝ. ΜΠΑΖΙΓΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΤΟΣ ΕΦΗ ΜΠΟΥΝΑ  ΦΩΤ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ