ΠΡΑΚΤΙΚΟ 105

 

Σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 και ώρα Ελλάδος 22:00  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνεδρίαση με τον σύνδεσμο Zoom Meeting  μετά την 37/31-5-2024 πρόσκληση του Προέδρου με τα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.  Συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρο. κ. Νικόλαος Μαύρος, ο Β΄ Αντιπρ. κ. Παρασκευάς Σωτηρόπουλος,  ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Λούτος και τα μέλη κ. Έφη Μπούνα και κ. Φώτιος Μαρκόπουλος και αποφάσισαν τα ακόλουθα:

 

  1. Να στηρίξει οικονομικά με το ποσό των 1.500 ευρώ το Σύλλογο Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Κάλλας για τη λειτουργία Μουσείου Μαρίας Κάλλας στο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας εντός του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Η οικονομική αυτή στήριξή θα δοθεί για τον εξοπλισμό προθηκών και υλικών μετά από συνεννόηση.
  2. Να υποστηρίξουμε το Κέντρο Ημέρα Καλαμάτας με το διπλάσιο ποσό που εισπράξαμε για το σκοπό αυτό κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας, δηλαδή 350 Χ 2 = 700 ευρώ.
  3. Να υποστηρίξουμε το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας να ανεβάσει την παράσταση του Σοφοκλή ΙΧΝΕΥΤΕΣ στην Πρέβεζα. Μετά από επικοινωνία με το Δ/ντή του Σχολείου συμφωνήθηκε στην Πραγματοποίηση παράστασης στο Ρωμαϊκό Θέατρο Νικόπολης την Παρασκευή 21 Ιουνίου και η Αμφικτυονία να καλύψει τη δαπάνη των φωτιστικών και του ήχου με το ποσό των 1.000 ευρώ.
  4. Για την παράσταση του 2ου Γυμνασίου Παλαιού φαλήρου η παράσταση ΝΕΦΕΛΕΣ του Αριστοφάνη να παιχτεί τον Σεπτέμβριο του 2024 εκτός Παλαιού Φαλήρου, γιατί εκεί την έχουν  παίξει ήδη δύο φορές. Για τη στήριξη μιας τέτοιας παράστασης και τη συμμετοχή κοινού εξέφρασαν την επιθυμία ο Ταμίας κ. Π. Λούτος να την αναλάβει η Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίων Αττικής και το Μέλος κ. Θ. Μαρκόπουλος να την οργανώσει με το Μεσσηνιακό Σύλλογο Ιλίου.
  1. Εξουσιοδοτούμε τον Ταμία κ. Παναγιώτη Λούτο να πραγματοποιήσει ανάληψη από το λογαριασμό της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στην ΕΤΕ με IBAN GR 601102200000022029702606 του ποσού των 3.200 ευρώ για την κάλυψη των  δαπανών των ανωτέρω αποφάσεων μας.

Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το Πρακτικό, στάλθηκε ηλεκτρονικά στα μέλη, επιβεβαιώθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως.

 

Ο Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΣ       ΠΑΡ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ                   ΠΑΝΑΓ. ΜΠΑΖΙΓΟΣ

 

Ο ΤΑΜΙΑΣ                         Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΤΟ ΜΕΛΟΣ

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΤΟΣ    ΕΦΗ ΜΠΟΥΝΑ                                  ΦΩΤΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ