ΠΙΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ 2024

 Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στους φιλόξενους χώρους του  Ξενοδοχείου REX της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Η Βασιλόπιτα ευλογήθηκε από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο ο οποίος έστειλε τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος στους απανταχού ανά το κόσμο Μεσσήνιους και ευχήθηκε οι Μεσσήνιοι να συνεχίζουν αυτή τη συνεργασία και να παράγουν έργο. Χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο Βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης  όσο και ο Πρόεδρος Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας.

Η προσέλευση φίλων και μελών, δημιούργησαν ένα αγαπητικό περιβάλλον που χαροποίησαν και τίμησαν το Δ.Σ. Διατέθηκαν ελκυστικά δώρα διανυκτέρευσης σε διαμερίσματα μελών και φίλων της Αμφικτυονίας από το  VIOLETA STUDIO- Μητσέα στο Παράλιο Άστρος, το Mare Nostrum karystos της κ. Ρούλα Τσατσάκου, η Λάκα Καλόγριας Στούπας της κ. Κατερίνας Εξαρχουλέα, Στούντιο του Αρχιτέκτονα κ. Παναγιώτη Σάμιτα  στην  Καλαμάτα και το διαμέρισμα Limontsello 2 της κ. Δέσποινας Γιάνναρη-Καρακούση στην Καλαμάτα. Επίσης συμμετείχαν και προσέφεραν δώρα: Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας κ. Πανάγος Φουρναράκης,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Μανιατών κ. Αμαλία Νίκα-Ρουτζούνη, η Εκπρόσωπος στην Ευρώπη κ. Θεοδώρα Γιαννίτση και η κ. Κέλλυ Μακροπούλου. Το συντονισμό είχαν ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, η Οργανωτική Γραμματέας κ. Έφη Μπούνα και τα μέλη  κ. Κέλλυ Μακροπούλου και  Παναγιώτης Σάμιτας.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Πιπίνα Κουμάντου, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Περικλή Μαντά κ. Αγγελική Σκλήκα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Λύρας, η Αντιπρόεδρος της «ΦΑΡΙΣ» κ. Τασούλα Φοίφα, ο Πρόεδρος του Κέντρου Ημέρας κ. Γεώργιος Σαραβελάκης με το Δ.Σ., ο Υπαρχηγός Πυροσβεστικής και Πρόεδρος του Συλλόγου Βέργας κ. και κυρία Χαράλαμπου Αφάλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.Μ.Σ.Κ. «Μαρία Κάλλας» κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης κ. Αγγελική Μαθιοπούλου, η Συγγραφέας και Αστυνομικός κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος των «Ελληλομνημόνων» κ. Σπύρος Κατσίρας, ο Πρόεδρος της «Παμμεσηνιακής» Αθηνών κ. Γεώργιος Μουνδρέας, πολλά μέλη από το  Σύλλογο «Παράδεισο», η κ. Αναστασία Μπελογιάννη, ο κ. Παναγιώτης Καρακατσάνης, η κ. Θεοφανώ Πεντέα ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, η Δρ. κ. Σοφία Παπαδοπούλου,  ο κ. και κυρία Βασίλη Βαρελά, ο τεχνίτης κ. Στέλιος Μητσέας, κ.α.