ΠΡΑΚΤΙΚΟ 91ο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 91ο

Σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα  Ελλάδας 23:00 σε κοινή διαδικτυακή συνεδρίαση στο messentzer, συνδέθηκαν εκτάκτως υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου Παρασκευά Σωτηρόπουλου από την Αδελαϊδα και των μελών: Δώρας Γιαννίτση, Τζούλης Τσαρίδη, Έφης Μπούνα, Μαρίας Λιακάκη, Πηνελόπης Λαμπούση, Παναγιώτη Λούτου και παν. Μπαζίγου συζητήσαμε σχετικά με τον προσδιορισμό του τιμωμένου προσώπου κατά το 14ο Τακτικό  Συνέδριο και μετά την εξουσιοδότηση και οδηγίες που δόθηκαν στο Γραμματέα από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις.

  1. Να αφιερώσουμε το 14ο Τακτικό Συνέδριο στους αγώνες του Ιερού Κλήρου στην Ελληνική Επανάσταση και να τιμήσουμε στα πρόσωπα αυτών τον  Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ. Χρυσόστομο και να εισηγηθεί στο συνέδριο «Το ρόλο της Εκκλησίας στην Ελληνική Επανάσταση».
  2. Αποδεχτήκαμε την πρόταση του κ. Αχιλλέα  Κωνσταντακόπουλου να ομιλήσει αντί αυτού  στο συνέδριο, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» κ. Ξενοφών Κάππας.
  3. Να προμηθευτούμε βιβλία από την καθηγήτρια κ. Βούλα Λαμπροπούλου αξίας 200 ευρώ και να κινήσουμε την πρόταση της να απονείμει τρία χρηματικά βραβεία σε μαθητές για το «Διαγωνισμό με τίτλο: Ένα Άγριο Άνθος στη γη της Μεσσηνίας». Η κυρία Πηνελόπη Λαμπούση αναλαμβάνει τη σύνταξη σχετικής ανακοίνωσης για δημοσίευση.
  4. Να αναλάβει η Αμφικτυονία τις δαπάνες για τις παρουσιάσεις των βιβλίων στην Καλαμάτα, την Πύλο και την Κυπαρισσία με το ποσό των 1.000 ευρώ.
  5. Εξουσιοδοτούμε τον Ταμία κ. Παναγιώτη Λούτο να πραγματοποιήσει ανάληψη από το λογαριασμό ΕΤΕ της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας IBAN GR 5601102200000022029702606  ποσού χιλίων  (1.000) ευρώ για αντιμετώπιση των εξόδων της παρουσίασης των τριών βιβλίων. Επίσης  Εξουσιοδοτούμε τον ταμία κ. Παναγιώτη Λούτο να ενημερώνει τον ως άνω λογαριασμό του βιβλιαρίου της Αμφικτυονίας από την ΕΤΕ εγκρίνοντας τα σχετικά τραπεζικά τέλη

Γι΄ αυτό συντάχθηκε αυτό το Πρακτικό, στάλθηκε ηλεκτρονικά στα μέλη, επιβεβαιώθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως.

Ο Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          Ο ΤΑΜΙΑΣ

Παρασκευάς  Σωτηρόπουλος    Παναγιώτης Μπαζίγος               Παναγιώτης Λούτος   

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ            Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΑΡΙΔΗ                                              ΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ                                          ΤΟ ΜΕΛΟΣ                              ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Έφη Μπούνα                                       Μαρία Λιακάκη              Πηνελόπη Λαμπούση


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *