ΠΡΑΚΤΙΚΟ 81

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 81ο

Στην Καλαμάτα σήμερα, ημέρα Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:00, στα Γραφεία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, οδός Βύρωνος 67 στην Καλαμάτα, προσήλθαν για συνεδρίαση, στην με αριθμό  81/24-7-2019 Πρόσκληση της Προέδρου κ. Ελένης Αλειφέρη,  ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, ο Εκπρόσωπος της Ευρώπης κ. Αθανάσιος Ψαρούλης,  ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Λούτος, το Μέλος κ. Μαρία Λιακάκη,  και το μέλος κ. Πηνελόπη Λαμπούση  αξιοποιώντας το άρθρο 14.2 του Καταστατικού, έστειλαν επιστολές με emails για τη συνεδρίαση για τα θέματα της πρόσκλησης όπως επίσης ο Συμπρόεδρος κ. Δημήτριος Καφαντάρης και ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ κ. Γεώργιος Δημόπουλος συμμετείχαν τηλεφωνικά και λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις.

  1. Εγκρίνουμε τη Φιλοξενία των: κ. Κικής Δημουλά, κ. Έλσας Δημουλά και του  Δημοσιογράφου κ. Ευάγγελου Πάλλα σε ξενοδοχεία και των ομιλητών και συνοδών αυτών σε δείπνο.
  2. Καθορίζουμε αρμοδιότητες στο συνέδριο της 3ης Αυγούστου ως ακολούθως:

α. Στην έδρα να καθίσουν η Πρόεδρος, ο Συμπρόεδρος, ο Γραμματέας, ο Ταμίας, και τα μέλη Μ. Λιακάκη και Πην. Λαμπούση. Ο Ταμίας και τα μέλη από τις 8:30 μέχρι τις 9:30 θα ευρίσκονται στην είσοδο για την υποδοχή των μελών.

β. Ο Ταμίας θα ασχοληθεί με τις εισπράξεις,

γ. η  κ. Λιακάκη με τη συγκέντρωση των ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και τη σύνταξη του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.

δ. η κ. Λαμπούση με την καταγραφή των επισήμων, των Εκπροσώπων  συλλόγων, των Επιτίμων και ιδρυτικών μελών και των αιρετών μελών (Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι),

ε. η ομάδα θα υποστηριχθεί από το αναπληρωματικό μέλος  κ. Κώστα Γαλάνη και την κ. Έφη Μπούνα, οι οποίοι θα βοηθούν τον Ταμία στη Γραμματεία,

στ η κ. Χρυσάνθη Κονταξή θα παραδίδει στον εκπρόσωπο  κάθε συλλόγου που έχει πληρώσει τη συνδρομή του, φακέλους  και Καρτελάκια όσοι είναι οι εκπρόσωποι κάθε συλλόγου,

ζ. η κ. Βούλα Σταυροπούλου-Νανοπούλου θα παραδίδει μόνο το Πρόγραμμα στους παρατηρητές και θα κρατά τα ονόματά τους,

η. η  κ. Κέλλυ Μακροπούλου θα καταγράφει τους επισήμους και θα τους οδηγεί στις πρώτες δύο σειρές.

  • Εγκρίνουμε η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία να γίνει  συν-διοργανωτής με το νέο σύλλογο των Αποφοίτων  Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Η Μαρία Κάλλας» στο Διεθνές Σχολείο θεάτρου Καλαμάτας,  που ξεκινά με πρωτοβουλία του συλλόγου Α.Μ.Σ.Κ.Η Μ.Κ. και υποστηρίζουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ, το Ίδρυμα  Κάρμεν και καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και το επιμελητήριο Μεσσηνίας. Το Σχολείο Θεάτρου προβάλλεται από το BBC, το British Council, την Athens Voice, Culture now, Athinorama κ.α. Η συμμετοχή της Αμφικτυονίας θα είναι στο ποσό των 750 ευρώ χωρίς άλλη υποχρέωση. Το μέλος μας κ. Πηνελόπη Λαμπούση τοποθετείται εκπρόσωπος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο Σχολείο θεάτρου.
  1. Το αίτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παραρτήματος Καλαμάτας για οικονομική του ενίσχυση εκ φεύγει των σκοπών της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.
  2. Εγκρίνουμε την ανάληψη του ποσού των 1.300 ευρώ από τον Ταμία κ. Παναγιώτη Λούτο για κάλυψη των εξόδων του συνεδρίου όπως εκτυπώσεις, φιλοξενίες, λεωφορεία και άλλες υποχρεώσεις.

Γιαυτό συντάχθηκε αυτό το Πρακτικό και υπογράφεται ως ακολούθως.

Η Πρόεδρος                             Ο Συμπρόεδρος        Ο Εκπρόσωπος ΗΠΑ              

Ελ. Αλειφέρη-Καραθανάση  Δημήτριος Καφαντάρης    Γεώργιος Δημόπουλος 

Ο Εκπρόσωπος Ευρώπης       Ο Γραμματέας                         Ο Ταμίας             Αθανάσιος Ψαρούλης            Παναγιώτης Μπαζίγος        Παναγιώτης Λούτος   

Το μέλος                                  Το μέλος                                             

Μαρία Λιακάκη                       Πηνελόπη Λαμπούση

Πηνελόπη Λαμπούση             Μαρία Λιακάκη


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *