ΠΡΑΚΤΙΚΟ 61ο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 61o

Στην Πάτρα σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, οδός Όθωνος Αμαλίας 15, προσήλθαν για συνεδρίαση, μετά από την με αριθμό 66/11-11-2015 Πρόσκληση του Προέδρου τα  εξής μέλη του  Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας: Ο κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, Δήμαρχος Τριφυλίας,  ο κ. Κυριάκος Παπαδημητρόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, η κυρία Αντωνία Οικονόμου, ο κ. Ιωάννης Πράνταλος, ο κ. Αθανάσιος Ψαρούλης και έλαβαν τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Στις εκδηλώσεις της Πάτρας,αποφασίστηκε να πληρωθεί το ξενοδοχείο τουφιλόξενού μας καθηγητή κ. Πέτρου Θέμελη και των ανέργων μελών του Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας. Συνολικά εκατό (100) ευρώ.
  2. Να δοθεί Οικονομική ενίσχυση στο Μεσσηνιακό Σύλλογο Αχαΐας «Ο Παπαφλέσσας», ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ, ως συμβολή της συν-διοργάνωσης των εκδηλώσεων στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2015 στην Πάτρα.
  3. Το θέμα της ανάθεσης και κοστολόγησης των «Πολιτιστικών Διαδρομών» με το σκηνοθέτη κ. Μπάμπη Τσόκα, θα συζητηθεί με τον ίδιο, από τις 23 μέχρι 26 Νοεμβρίου2015, που θα είναι στη Μεσσηνία.
  4. Το Θέμα της εξεύρεση χορηγών, για τη προώθηση της ταινίας της «Μαρίας Κάλλας» από ιδιωτική εταιρεία και η εξεύρεση χορηγών για προώθηση της ταινίας της «Μαρίας Κάλλας» από το Μουσικό Σχολείο, θα συζητηθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου παρουσία του Δ.Σ., του σκηνοθέτη κ. Μπάμπη Τσόκα, εκπροσώπων του Συλλόγου Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΣ» και του συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ». Από τη συζήτηση αυτή θα υπάρξει απόφαση.
  5. Το θέμα επαναφοράς οικονομικής ενίσχυσης περιοδικού THEHELLENICTIMES, INTERNATIONAL αναβάλλεται.
  6. Εγκρίνεται η πληρωμήχιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ,στη Δ/νση Δασών Μεσσηνίας, για τη μεταφορά 60.000 φυτών Μαύρης Πεύκης, από το φυτώριο Χαλκηδώνος Θεσσαλονίκης στον Ταΰγετο για αναδασώσεις του Ταϋγέτου. Η Αμφικτυονία πέραν αυτής της προσφοράς θα ασχοληθεί και με το έργο των αναδασώσεων του Ταϋγέτου με εκστρατεία εθελοντισμού των μελών και των φίλων της.
  7. Αποφασίστηκε να γίνει ανάληψη από τον ταμία κ. Ιωάννη Πράνταλο, από τον Τραπεζικό Λογαριασμό (ΕΤΕ) της Μ. Αμφικτυονίας, του ποσού των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και μεταφορά του ποσού αυτού, στο Λογαριασμό της Εταιρίας Φίλων Αρχαίας Θουρίας ALPHABANK 505-002002-000715, για οικονομική ενίσχυση του ανασκαφικού έργουτου Θεάτρου της Αρχαίας Θουρίας
  8. Αποφασίστηκε να γίνει ανάληψη από τον ταμία κ. Ιωάννη Πράνταλο, από τον Τραπεζικό Λογαριασμό (ΕΤΕ) της Μ. Αμφικτυονίας, του ποσού των δύο και μισή χιλιάδων (2.500) ευρώ για αποπληρωμή της ταινίας «Η δική μας Μαρία» στον σκηνοθέτη κύριο Μπάμπη Τσόκα ως τελευταία δόση του συμφωνηθέντος αρχικού ποσού των οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

Μετά τα ανωτέρω κλείνεται το Πρακτικό και υπογράφεται ως ακολούθως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ   Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Παναγιώτης Κατσίβελας              Αθανάσιος Ψαρούλης                   Κυριάκος Παπαδημητρόπουλος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                              Ο ΤΑΜΙΑΣ                                            ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Παναγιώτης  Μπαζίγος                 Ιωάννης Πράνταλος                       Αντωνία Οικονόμου


Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *